Felnőtt csapat

Felnőtt csapat

A Sényő – Carnifex Futball Club életében 2017 nyarán nem csak infrastrukturális fejlesztések terén történtek nagy változások, hanem a személyeket illetően is. Elsősorban a felnőtt csapat vezetői edzői posztját betöltő Ember Roland helyét Sándor Tamás, négyszeres magyar bajnok tölti be, munkáját Fiumei Viktor segíti, továbbá kapusainkkal külön kapusedző foglalkozik Imrő László személyében. A csapat július 06.-án kezdte meg a felkészülést. A játékosok keretein belül is változások történtek. A kapus poszton Jakocska Csaba helyére Gagyi Sándor került. Távozott továbbá a csapattól: Fábri Zoltán, Madzin István, Oláh Dávid, Makai István.

Új játékosaink érkeztek, vagyis Fodor András Kisvárdáról, Lakatos László Nyírbátorból, Kállai Gábor Balkányból, Marics Gábor Baktalórántházáról, Barcsay Márk Cigándról és Fabu Márton Tiszaújvárosból. Egy cél vezérli mind a játékosokat, mind a vezetőket, ami pedig nem más, mint az NBIII-ba való feljutás. Ezen célokkal vezérelve méltóan helytállt az újonnan felállított csapat, s csapatot vezető tréneri gárda, hiszen a Club felnőtt csapata 100%-os teljesítményt nyújtott az ősz folyamán. A KELET Takarék Megyei I. osztályban csapatunk a tabella legfelső fokát foglalta el, 10 ponttal megelőzve a második helyen álló Nyírgyulaj csapatát. 15 bajnoki mérkőzésből 15 nyertes meccset tudhatnak maguk mögött. 51 lőtt gólok számával szemben 7 gólt kaptak az egész bajnokságban.

A bajnokságon kívül csapatunk a Magyar Kupában is remekelt. Hiszen a negyedik fordulóban az NBII- es Kazincbarcikát gyűrték le a hosszabbításban. A hatodik fordulóban a legjobb 16 közé jutottak, hiszen az NBIII- as Rákosmente csapatát sikerült legyőzni. Ezen győzelem jutalmaként az Amatőr – kupa döntőjére kerül a jövő évben sor Nagykanizsa ellen. A Magyar Kupa mérkőzéseket követően máris elkészítették a legjobb 8 közé jutásról döntő kör párosítását, azaz a Magyar Kupa kiírás 9., a főtábla 4. fordulójának beosztását. Csapatunk egyedül képviseli megyénket, mely az hiszem mind a Clubnál futballozó játékosoknak, mind a vezetőségnek, valamint a sényői polgároknak egy nagy megtiszteltetést jelent. A következő fordulóban a csapat az NBII listavezetőjét, az MTK csapatát kapta ellenfeléül. Ezen mérkőzésre a következő év február 21.-én, a visszavágóra pedig február 28.-án kerül sor.

A KELET Takarék Megyei I. osztály góllövő listáját labdarúgónk, Lakatos László vezeti 14. góllal, 5. helyen Barcsay Márk áll 9 góllal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter